Badmintonhappening

Badmintonhappening

zaterdag 15 december 2018, Machelen

Samen met 3 andere clubs uit de regio (B52’s Steenokkerzeel, Bamadi en BC Kampenhout) organiseren we op 15 december een badmintonhappening ten voordele van G-badminton (badminton voor mensen met een fysieke en/of mentale beperking).

 

Voor deze badmintonhappening werken we met inschrijvingen. Je kan je inschrijven voor een voormiddag (9u-13u), namiddag (13u-17u) of een hele dag (9u-17u). De prijs bedraagt steeds €15, een bedrag dat integraal naar ons goede doel gaat.  

Hoe werkt het? Alle ingeschreven leden van de 4 clubs worden in een computerprogramma gestoken. Dit programma zal willekeurig 4 spelers selecteren die dan samen badmintonnen. Na 20 min. spelen wordt het spel stilgelegd en worden er nieuwe groepen gevormd. Zo krijgt iedereen de kans om met iedereen te spelen. Uiteraard wordt er tussen de verschillende matchen ook tijd voorzien om te rusten. 
Wil je graag wat langer rusten, kan je pas later komen of wil je vroeger vertrekken? Dat kan allemaal dankzij het flexibele computerprogramma.

 

Wat is er nog te doen? Naast het badmintonnen kan je die dag ook komen kijken naar een wedstrijd G-badminton, 4 spelers komen een wedstrijd rolstoelbadminton spelen. Je kan de hele dag terecht op een badmintoncircuit, hier kan je allerlei vaardigheden testen. En je kan pasta, broodjes, taart of cupcakes komen eten.

 

Waar gaat het door? Deze badmintonhappening gaat door in sporthal Bosveld, Heirbaan 10, Machelen.

Kortom, kan je je niet vrij maken om te komen badmintonnen, dan loont het toch zeker de moeite om eens binnen te springen! Uiteraard hopen we op jullie te kunnen rekenen om mee geld in te zamelen voor G-badminton.

 

 

CONTACT

 

Sporthal Hazeweide Vilvoorde

 

info@zoeff.be

www.zoeff.be

BE54 9796 5794 0897

Copyright @ All rights reserved